... feeling better

Sådär ja, det känns inte så hemskt längre... mina vänner/kopisar/vad ni nu är, är schyssta.. även fast jag vet att de kommer retas så gör det ju inget. Sånt här händer, klart det gör... måste ju hända mig med. I deserved it, HAHA. Men tro mig, det kommer INTE hända igen. jag<3alkoläsk.

Ska hoppa in i duschen alldeles strax för att fixa mig lite, och sen ska vi iväg för att spela en match med småkillarna :) jävla eskilstuna har velat hela tiden, men nu har vi iallafall löst skiten. Sen ska jag dra till V-KON, och säga förlåt och förhoppningsvis ha en kul kväll :)

Everything is gonna be allright...

fan

Okej, det gick inte så bra igår. Jag har väl ingen bra förklaring, så jag säger bara Förlåt. Jag fattar inte vad som gick fel just igår, men ja... något blev fel. Det skulle bli kul, men jag failade. Jag kan uppenbarligen inte dricka vin eller ja.. ingen bra ursäkt det heller. Jag vet inte vad jag ska säga.

Förlåt?

GAAH!

Nu är det små panik här. McFly dem jävlarna har bestämt sig för att ha en UCAP tour nu i april... Jag&Matilda som var helt inställda på att det skulel vara något sånt i Augusti! Nu jävlar är det bara att försöka samla in så mycket pengar som möjligt... vi ska t.o.m. har loppis och jag ska slava för min mamma för att få ihop pengar! Shiitteeez, vi måste ju dit liksom. UCAP TOUR FO LAJF!!!
Så om ni har lite pengar som bara ligger och skräpar, så kan ni gärna ge dem till mig :D !

Idagär det fredag, så jävla skönt... pepp för utgång ikväll! Jag&Emma ska äga... Konrad, som det antagligen blir då John bitchar lite och inte vill till Silk. Ingen Dr Bombay för oss. Men det blir bra ändå, jag och Emma liksom... kan inte bli dåligt! :D 

Måste också skriva ett litet sörjande inlägg här, för att sörja Emmas avsked till laktosprodukter... stackaren har upptäckt att hon också är laktosintolerant. Välkommen till min trista värld av att inte kunna äta choklad eller glass utan att få magknip. Jag själv hade värsta magknip igår på spinningpasset, för att jag hade tyckt att det var asbra att äta två mackor med ost på... aldrig igen, säger jag bara. Varför lär jag mig inte!?

Nästa vecka har vi spelningar med projektet... för old people... det ska bli kul, faktiskt. Är inte alls speciellt nervös inför det, förutom faktat att jag kanske ska våga sätta på mig en söt klänning för att vara bästa presenteraren ever. Men ja. Jag ska ju bara prata, så jag har väl inte speciellt mycket att vara nervös för. Jag kan ju prata om allt eller inget i timmar.
Det har jag Matilda som bevis på! HAHA, det är jag som är snackar'N i England liksom.. yeah!

Nej nu ska jag skynda iväg mot bussen... skällde lite på att Matilda inte fick komma sent till samhällslektionen och lämna mig ensam med en bitchig Jonas, så då ärdet nog bäst att jag själv inte kommer för sent. :D TJO.

Ett alldagligt samtal mellan mig och BFF Elin.

Bella: ... är det inte så för dig?
Elin: Nej...
Bella: Hur är det då du knackar då?
Elin:  som vanligt.. tyst...
Bella: Min är ashård! .. är inte din?! ... den är fan benig vafan.. ska kolla i spegeln!
Elin: ..jo! Min är med hård!


Fri tolkning.

peppaar föör trääning

Ska snart iväg för att träna skivstång med ABE*! Det kommer bli awesome, ser fakiskt verkligen fram emot det. Det är så jävla skönt att jag faktiskt är pepp för att träna nu för tiden. Och visst känner jag mig lite lättare också :D  fyfan vad nice, i'm gonna keep on working.

Idag har jag jobbat på projektet med Julia&Tobbe, det var faktiskt kul. Woop! Även fast jag försov mig så jag kom en timma försent. Fyfan, hatar den där panikkänslan då man vaknar och ser klockan och bah: FAAAAN!
Aja, det gick bra iallafall! VI har första spelningen på måndag, så det ska bli kuuuul. Dessutom ska vi kanske göra fler spelningar, utanför projektet typ, och för det kmr vi få typ 1000 kr var. UNDERBART VA?! Fyfan vad nice det skulle vara. :) Pengggaar... * drool *

OCH! Så jävla irriterande... jag har en übrbra hårdag. JUST NU! Mitt hår är ganska långt, bra blond och vågigt.. asfint.. Hjälper ju inte mig nu då jag sitter och lökar framför datorn och snart ska iväg på skivstånspass. Fyfan säger jag bara. Är det bara jag som känner att ens hår bara är fint då det inte spelar någon roll eller då man ska typ gå och lägga sig!? För så är det för mig, hela tiden. Blä.

MEN NU... ska jag byta om och åka till Friskis! Grr!

Btw... jag är löjligt lycklig idag. <3

* ABE = Allra Bästa Emma 


det här med kärlek.

Alltså, jag är inte speciellt mycket för kärlek, romantik eller så oftast... jag tycker det är ganska stelt, och .. weird. Men.. fan... alltså, det slog mig då jag såg ett par på bussen. Jag kände igen båda två, och har skrattat lite i smyg åt hur dem ser ut (fy på mig)... men då de satt där och gullade med varandra slog det mig ...
Jag vill fan bli kär.

Då menar jag bra kär. Inte olyckligt kär. Jag har haft min beskärda del av olycklig kärlek som bör räcka hela livet. Jag vill ha en söt a lá Bridget Jones dagbok kärlek! Fuck jävla Stolhet och Fördom och de andra crap filmerna. Ge mig vanlig vardagsromantik! Nu tror jag inte att det kommer att hända då jag tvekar allt för mycket på mig själv, och dessutom är mirakulöst feg och seg och allt möjligt. Så kärlek är ju egentligen bara att glömma känns det som. Men jag vill bli kär, det verkar ju vara så mysigt då man är två.

För att vara ensam om den där kärleken, slipper jag gärna..hmm.

jag aeger

Tänkte bara kika in fort innan jag drar iväg för att träna mina småkillar i basket! Jag klarade halka, det var inte alls speciellt svårt. Det var ju en bana man åkte runt på, inte ett stort isfält... som jag trodde... heh... aja! Det är avklarat nu! Fyfan vad skönt. Jag voltade inte med bilen som jag trodde, bara i den där bilen som det är till för att man ska volta i :D det var kul, speciellt när man skulle ta sig ut då man hängde upp och ner... mkt mkt intressant :D

Well, hinner inte mer nu... ska iväg och träna killarna, och sen lyckas ta mig ner i tid till Rocklunda för ett spinningpass! Woop! Full fart!

<3

nervööööös...

Okej, nu är det så att jag verkligen är supernervös inför halkan jag har om typ.. 1h.  Jag lovar och svär att jag kommer få bilen att välta eller något annat pinsamt. Jag tycker verkligen inte om att ha press på mig för att lyckas, då lyckas jag i princip aldrig. Att jag också hade världens underligaste dröm, som har gjort mig helt olustig till mods, hjälper ju inte precis saken.Inte heller har jag gjort något skolarbete. Och den här och nästa vecka kommer bli skitjobbig. Jag pallar inteeeee. :(

Aja... en dag i taget... idag ska jag klara den här jävla halkan, med bravur, jag ska städa på Iris Hadar och jag ska sola. Samt träna mina småkillar och träna själv, spinning på RL med Emsi! Haha stackars Emma som missade Intensivspinnet igår :( hon trodde de höll hennes biljett hela tiden, men de ger ju bort dem om man inte hämtat ut dem 10 minuter innan passet... aja, hon får köra på extra mkt idag. Jag är helt slut, men det gör inget.

Frukost idag blev: En apelsin, en halva av en mörk brödbit
Nu är jag mest orolig för att jag inte vet om vi får mat på halkan eller inte... glömde att fråga någon det :( aja.. tar med ett äpple, nötter och vatten ifall att. Kan ju inte skada :D

Och Allo, du hörde inte av dig igår din tönt.... du slipper mig inte, HA! Du ska fixa mina ögonbryn, tadaá. You're own me, bitch (H) iofs hade jag inte helle tid igår, mitt pass slutade ju fan kvart i 9... vet inte vad jag tänkte med.. oh well! :D

Ska gå och fixa mig nu... och göra lite andövningar eller något för att sluta vara så nervös inför något såhär löjligt. Gah.
Får sitta och tänka på McFly och Dougie hela tiden... för att göra mig mindre nervös. Kommer nog funka. :D <3 Småsjunga på "I'll be ok" hela tiden.

en bella themesong. :)



When you were here before,
Couldn't look you in the eye
You're just like an angel,
Your skin makes me cry

You float like a feather
In a beautiful world
I wish I was special
You're so very special

But I'm a creep,
I'm a weirdo
What the hell am I doin' here?
I don't belong here

I don't care if it hurts,
I wanna have control
I want a perfect body
I want a perfect soul

I want you to notice
when I'm not around
You're so very special
I wish I was special

But I'm a creep
I'm a weirdo
What the hell am I doin' here?
I don't belong here, ohhhh, ohhhh

She's running out the door
She's running out
She run run run run...
run... run...

Whatever makes you happy
Whatever you want
You're so very special
I wish I was special

But I'm a creep,
I'm a weirdo
What the hell am I doin' here?
I don't belong here

I don't belong here...

plugg,plugg,plugg... vem orkar?

Nu är det sista terminen på gymnasiet. Jag orkar verkligen inte plugga överhuvudtaget, och vill bara kasta allt som läxor och skolarbeten heter åt helvete. Jag är så JÄVLA TRÖÖÖÖTT, jag vill bara hänga med mina kompisar och träna,. Göra det jag tycker är kul. Vart exakt tycker skolan att den ska passa in? Nej fuck off. Jag borde egentligen göra samhälle, och 2 engelska C uppgifer.. men känner att jag bara inte orkar.  Jag ska snart äta, sen träna med Emma och efter det ska jag förhoppningsvis till Allo och få mina ögonbryn plockade. Orkar inte med de små hamstrarna över mina ögon. Ha.

Idag ... vad har jag gjort idag? Jo just ja, åkte till skolan. Där träffade jag en Tobbe i korridoren, som inte alls visste at jag och Julia var påväg till skolan för att plugga på projektet. Jag kan inte heller säga att det blev så mycket plugg eller träning av det, utan vi satt och pratade med mysigt folk i tvärrummet istället.
Sen gick jag och Julia runt på stan lite, inhandlade lite saker från Glitter... sen övningskörde jag. :)

Idag... har jag inte ätit så mycket, nej. En apelsin till frukost, 2 soyakorvar med lite sallad till lunch... sen inget mer really. Eller jo! Lite cashewnötter. Bra bra! Poäng till mig! Ska försöka hålla mig ifrån kolhydrater nu.. yeaah, och så ska jag och Emma införskaffa proteinpulver. Vi är LITE för coola för vårt eget bästa. Jag satsar fort.f på att våga ha klänning på Emma&Elins fest... haha, jag och Julia lovade varandra att vi skulle vara superfina då :) så alla ni LÄR ju gå, bara för att se mig i klänning.  Ha!

Och.. HA, vet ni vad jag och Julia antagligen ska roa oss med i helgen? Förutom våra småkillars matcher... V-KON! Yeaaah! Typ.. något litet lan här i västerås... fyfan vad cool jag är. Helt fantastiskt. Men faktiskt, det kommer bli kul. Massa folk man tycker om där liksom :)

Aja.. ska spendera lite tid på Facebook (fast jag borde plugga..:( )

En kärleksförklaring

Nu när jag sitter här och väntar på att Julia ringer, så kom jag att tänka på något jag lovat att skriva. Det här om McFly.

McFly är absolut det bästa jag vet. Helt ärligt. Det går knappt att beskriva hur mycket jag verkliegn älskar det där bandet, och då inte bara för att deras basist råkar vara världens snyggaste man. Nej, jag älskar dem för att dem alltid alltid alltid alltid kan få mig att le, eller att helt enkelt må bättre. Att komma hem efter en skoldag, som varit så tråkig och lång och hemsk, och få sätta igång McFly låtar... it's heaven, really. Att prata om dem får mig alltid på bra humör, och jag kan helt ärligt säga... jag är bara 100% lycklig då jag är på McFly konserter. Då är man med flera tusen människor, som älskar samma band som en själv, man sjunger hjärtat ut sig tillsammans med sina idoler... det är underbart! Och jag kan stå ute i flera timmar för deras skull, det gör absolut ingenting alls.

Dock så känner jag mig som ett dåligt fan just nu... för jag håller mig inte alls uppdaterad om vad de gör. Av någon anledning håller jag mig borta från det, får nästan ångest bara av tanken. Jag har absolut ingen aning om varför... det känns bara som om de vet att jag inte hållit mig uppdaterad och om jag skulle börja nu skulle de rynka näsan. HELT SJUKT. Jag får typ en ond klump i magen av att läsa om de, så gärna vill jag träffa dem och så.. alltså.. svårt att förklara.

Jag bryr mig faktiskt inte längre om vad folk tycker, speciellt inte då det rör McFly. För några år sedan hade jag säkert inte vågat erkänna vilka mina riktiga idoler är.. MEN HA! Jag pallar inte, really. Folk får ju tycka vad fan dem vill. Jag älskar McFly så jävla mycket, musik kan verkligen rädda folk. McFly har hjälpt mig genom mycket. så tack Tom, Danny, DOugie och Harry. You're my heros. Även fast ni är idioter. <3

Så ja.. he! Jag är stolt teenie, I guess. Jag älskar McFly, Miley Cyrus, JoBros, Taylor och dem. Jag tycker Hannah Montana är en jättebra serie, jag älskar Wizards of Waverly Place, Suite life on Deck och iCarly. IT MAKES ME HAPPY! och då spelar det liksom ingen roll attandra tycker det är barnsligt... :) tadaá.


my heros.

nattuggla, tjohejsan.

Idag har varit en ren och total slappar dag. Förutom att jag tränade. Är inte så sur längre på min dumma väckarklocka, det har varit ganska skönt att slippa alla glada motionärer på Friskis de här två dagarna. Dessutom var jag duktig och gjorde mig själv jätte svettig här hemma med styrketräningoch spinning. Min cd fungerade förresten! Och det var så himla skönt att träna till egen musik. För då är det ju verkligen ens egen musik, som man gillar. Helt annan sak, faktiskt. Efter att jag tränat så badade jag, dock vart det ett litet fail. Vafan, varmvattnet tog slut! Så började frysa efter typ 15 minuter. Men det var avkopplade ändå, bara ligga stilla och lyssna på lugn musik. OKEJ okej, jag var typ fett stressad över att jag inte gjorde något men anyway... det hade en bra effekt iallafall. Rakade benen iallafall, men glömde totalt bort att plocka mina ögonbryn. Euw. Men ska göra det imorrn innan jag och mamma drar till Hälla :) om hon fort.f kommer ihåg att hon lovade mig det imorrn alltså. Vi får se. Ska försöka inhandla några snygga toppar, som sagt.. t-shirtskvinnan är jag.

Men som sagt, eftersom alla goda vänner var lata (och jag som vägrade cykla till Bjurhovda) så vart det en hemmakväll med pappa. Vi såg på handbolls matchen där Sverige tyvärr förlorade mot Frankrike, och så såg vid Bron till Terabitia. Såg just den filmen med Julia igår med, men såg den nu igen.. uhuh, grät lika mycket nu typ. Men filmen är faktiskt riktigt bra, kolla! Just ja.. vi såg två AFV också! Ha! Jag älskar det, inget går upp emot dumma amerikanare. Vart dock lite äcklad utav att de visade typ 29 babies som spyr. Då passade pappa trevligt nog på att berätta att jag ALLTID spydde på dem då jag var liten. Tydligen för att jag var så jävla matglad, så jag smäldle i mig vällingen direkt och sen vart det för mycket så jag spydde upp det. Jag har alltid varit sådant charmtroll! Don't you think?

Oh well, ska gå och sova nu.. så jag orkar upp 10 imorrn så jag kan dra upp min goda mor! Mahaha! Och hinner plocka mina ögonbryn.. shit, ska jag pröva kläder såhär lär jag börja gråta i provhytten. Just ja, JAG HAR SYNDAT. Jag åt upp resten av 5minuterskolan jag&julia gjorde igår. Får aldrig göra det igen. Alltså, göra onyttiga saker som jag kan få tag i. För just då känns det ju som om man duger som man är, småknubbig liksom, sen kommer ångesten efter. Och den är jobbig. Aja..

ska bjuda på Veckans Lovisa och en avslöjande bild på Super-Matilda, och en ful video på min dumma katt också. Pusshej, och godnatt!

Veckans Lovisa.


Super-Matilda.  READY TO SAVE THE WORLD!
(vi har avslöjat vart hon skaffar sina supermasker - Panduro!)


Min dumma, men oerhört älskade, katt Oliver.


dåligt-väder dag.

Idag är det riktigt pissigt väder utanför fönstret. Hur jälva opepp är inte det egentligen? Att min väckarklocka också ringde så att jag inte kom upp itid, så jag missade mitt pass på Rocklundas Friskis och Svettis, gör inte saken bättre. Så just nu sitter jag och gör min egna workout cd, och sen ska jag träna lite styrka i vardagsrummet innan jag tar ett låååångt skönt bad. Det kommer bli mysigt :)   sen ska man försöka hitta något att göra ikväll, då en kväll hemma inte lockar speciellt mycket... och just ja, måste plocka mina ögonbryn. Ser ut som ett sorts varulvdjur. Det är inte vackert.

Igår var jag förresten och solade med Julieee! Det var mysigt det, jag tycker faktiskt om att sola. Ska försöka tvinga med henne någonannandag med. Hehehe. Är ju gratis och fräsht där, så varför inte? Dessutom är jag löjligt blek, och eftersom mitt mål är att våga ha klänning på Emma&Elins fest den 20 februari, så kan jag inte se ut som en yeti direkt från Himalaya.

Ska dessutom gå och smöra lite för mamma, se ifall vi inte kan åka och shoppa lite... behöver lite snyggare toppar typ. Det är ju jag som är tshirts kvinnan liksom..  Haha </3 ! Dock vet jag inte hur det kommer gå med denna övertalning... we'll see, yeah.

Jag måste säga att min cd äger, men min data äger inte lika mycket. Jag fattar inte riktigt hur jag ska kunna bränna ut den, för den iggar mig som fan! Fast det verkar funka nu... aja, ni får höra sen om hur det gick med min supercd och det! HA! Ska försöka få ut den, byta om och sen faktiskt träna också. Shobre.

PSSSSST, vill ni hitta på nått.. fan, hör av er. NU! :) min mobil fungerar ypperligt.

pepp för solning

Sitter i skolan nu då... jag och Lovisa spenderar lite värdefull tid i skolans datasal. KEEP IT GANGSTAH! Lektionen börjar om en kvart, så vi har tid... vi ska spela in lite mer till våran musikal eller vad det nu är vi har med musikgruppen. Jag kan ju inte precis säga att jag behöver spela ut så mycket, med tanke på att jag inte behöver arbeta med ansiktsuttryck eller liknande. Tjo. Jag har ju en mask för hela ansiktet, vilket jag tycker är tur som fan. Slipper man synas för publiken, haha. Men det kommer bli kul iallafall, om våran jävla lärare backs off. Deboraaah är så himla irriterande, verkligen. Skriker på sin svenska med amerikansk accent och är allmänt dryg. FY! Men iallafall, det kommer nog bli kul. Tycker ju trots allt om att agera, synd bara att de tvingar mig att sjunga. Jag låter förjävligt. Skulle kunna säga att jag sjunger som en kråka, men det skulle vara att förolämpa kråkorna.

Har varit en helt okej dag än så länge, det kändes okej att gå upp imorse. Bussen var inget stort stressmoment, bara då ett gammalt par gick på och uppenbarligen inte fattade hur man skulle betala nu. Det gjorde mig lite förbannad, men efter 10 sekunder och 3 djupa andetag var jag lugn igen. Hann dessutom med min buss så jag inte kom försent till skolan. Jag äger. Matilda äger inte, för hon försov sig. HA! Sen pratade vi lite om McFly vid matbordet, vilket gjorde mig på ännu bättre humör. Jag längtar verkligen tills i juni då vi får se dem igen, även fast det känns som om jag inte har lagt ner så mycket tid på McFly som jag brukar... oh well, mer om det senare. Ska ner och möta Julia vid musiksalen nu.

TJO BROR

SUSAN-ELIN SANDRA SOLIMANI!

Mina gode sköldpadda har fyllt 18 stolta år!
Se där, vad tiden går! Att en idiot som du kunde bli så gammal.. MIRAKEL KAN SKE!
Din skönhet har också gått spikrakt uppåt de senaste åren. Fyfan. Godbiten nedanför är en härlig
flashback till förra året. FYFAN VAD GÖTT DET ÄR!
GRATTIS, IDIOT!!!



HURRA HURRA HURRA!!!!!!!!!!!

trött, javisst.

Det här med att blogga är uppenbarligen inte min starka sida alltså. Känner mig allt för stressad för att hinna sätta mig ner och klottra ner något på bloggen... men nu sitter jag iallafall här och skriver lite!

Jag och Emsi har faktiskt tränat flitigt, även fast jag var dum i skalle och åt lite chips igår... Bajsbella. Jupp. Men NU! Är det skärpt diet som gäller... så lite kolhydrater som möjligt.. Jävla tur att jag älskar naturella nötter säger jag bara! Hahaha! Får äta mer såna, för dem är faktiskt nyttiga också. Oh yes. Hahaha men iallafall, jag och Emma ska bli ännu coolare... vi ska liksom börja käka proteinpulver. Bara tuffingar gör det.
Så ska vi se om det blir något resultat.. har väl typ gått ner 1 kilo nu. Är iallafall något, right? :)

Dessutom är jag så skoltrött så jag håller på att dö. Jag skolkade t.o.m. idag! Det kändes så värdelöst att gå till skolan för en svenska lektion... så jag var så kallblodig så jag sket i det. Vilken hemsk människa jag är. Men jag verkligen känner hur jag inte orkar ta itu med allt. Det suger så jävla hårt. MEN en förbättring.. är att jag inte bara vill dö då klockan ringer på morgonen. Jag har dragit upp mig tillräckligt mycket för att faktiskt orka ta itu med dagen iallafall. Credit. Mindre credit att jag inte tar itu med alla komplikationer eller annat. Jag jobbar på det... aight...

Och Ronja.. I totally failed. Men det känns inte bra, bara. Det känns som om jag inte är värd, du vet? Jag skiter nog i det, det är ingen idé. Really...Även fast jag leker med tanken, så är det en irriterane negativ röst som säger att jag inte är värd det. Och den har förmodligen rätt, vilket gör den mer irriterande. 

Hahah jag gjorde ett test!

I'm totally obsessed with Miley Cyrus!
Quiz brought to you by Miley Cyrus

is it really worth it? .........yes.

Okej... det där jag sa om att medelpasset skulle vara kul - LÖGN! Det var HUR jävla trist som helst. Jag har kommit fram till att jag faktiskt avskyr gympapass... det ska vara spinning eller ki box! DET my friends.. är kul! Gympa är bara värdelöst. Dessutom så var tjejen som höll i passet tok för dryg för att jag ska orka med det. Fy skäms.

Jag är fan i desperat behov av att gå ner i vikt. Typ.. ärligt.. besatt. Övervikten dödar mig. Min mage och mina lår dödar mig. Om jag skulle kunna, skulle jag fan sluta äta. Jag skojar inte. Men jag är för jävla svag för det... mat luktar för gott, hungern tar fan över. Men äta mindre, borde t.o.m. jag klara. PEPP PEPP BELLA!!!

Att hålla sig borta från vågen är fan svårt med. Men bara söndagar... bara söndagar... Jag vill fan se resultat, jag blir galen. Jag längtar tills man kan gå i kjol utan att typ dö av skam. Eller då folk faktiskt kan få röra mig på typ magen, utan att jag skäms över hur långt deras fingrar antagligen åker in i valkarna. Jag pallar inte med det bara.

I skolan

Sitter i skolan och har ganska tråkigt ... ska väl egentligen jobba men har ju typ inget att jobba med. Som jag orkar med iallafall. Har en ganska fullproppad dag idag... slutar om en timme, hem fort och packa lite, sova en stund och äta... sen iväg för att träna smågrabbarna och sen träna själv på friskis. Jag och Emma ska vila lite nu, så vi ska bara köra ett medelpass i en timma. Det kommer bli kul iallafall :)

Vi har religionsprov imorrn, så måste plugga när jag kommer hem också..... pallar inte. Jag är så sjukt skoltrött, så det finns inte. Jag vill bara ta studenten, samtidigt som jag inte vill ... kommer nog sakna folk. Några. Kanske. Hmm.

Vi får se. Peppa för träning nu... pepp pepp! Har inte ätit någo onyttigt heller, förutom den där förbannade glassen. Men det är väl inte såååå farligt... har dessutom inte rört chipspåsen som ligger hemma is skafferiet. Ingen annan heller. Hela familjen bantar, så den där påsen ligger orörd... lockande.. kallande... god.. onyttig.. UUH!

Nytt år, ny blogg.

Så.. ska försöka vara aktiv här. Och ärlig. Kommer bli intressant att se... well well.

Hinner inte precis skriva mycket, men hinner med att skriva ner nyårslöftena...

- Träna mer
- Bli nyttigare (sluta äta godis etc. )
- Våga   <- för att jag är så förbaskad feg och dålig i största allmänhet bland folk.

Det är väl... det. Och det går väl hyffsat. Jag och Emmapemma ligger i som fan iallafall! Det kommer nog bli bra. Målet nu är att jag ska våga gå i klänning på Emmas och Elins fest den 20 februari. Får väl se hur det går med det. :)
Ska lära mig den här bloggen också.. ehe... aja, ska upp på engelska C imorrn. .gotta get some sleep!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0