HAHAHAHA

Matilda tog också testet om vilken fantasy kille hon skulle få............. LOOOOOOOOOOOOOOOL!

Quizzes Girls Games

FYFAN VAD VI ÄR BRA!!!

Jag och Matilda har just genomgått en oerhört stressig morgon, och jag har inte varit uppe såhär tidigt på hela lovet.  Vi satt vid varsin dator här hemma hos mig, och hetsade sönder. Pappa kom och trodde han var jätterolig med sitt 'nu ska jag gå ner och stänga av strömmen, och ha en videokamera för att se era miner" skämt, men han var inte speciellt uppskattad. Det är krig då det gäller att få McFly biljetter, det är tamejfan på blodigt allvar. Han hade kunnat bli nerslagen för det där 'skämtet'. 

MEN SKITSAMMA, FÖR VI FICK BILJETTER TILL LONDON OCH SOUTHEND! I CAN BREEEEETH AGAAAIN! MCFLY, (och david archuleta, lol lol lol) HERE WE COME!!!


aww i love you guys.


 

alltså nej.

Jag satt och kollade in Just Jared Jr bloggen, och så kommer det upp bilder från då Taylor, Robert och Kristen var på premiären av Twilight nu i Japan. Den första vita klänningen Kristen hade var jättesöt, sen såg jag andra bilder.. som såg okej ut på henne... men vad fasiken var det där vita där längst ner..?



Seriöst, vad fan är det där!?!? Jag tycker det är asfult! Klänningen hade ju varit ascool om det inte var för ... det där konstiga vita. Nej usch.
Och ja, jag tycker Taylor Lautner är så jäääävla snygg och grrrr voff. Dock så tycker jag mer om Edward i Twilight, han är snyggare i filmen. Taylors/Jacobs hår i filmen = ingen hit.

friday, i'm in love

Det är fredag, och jag är glad. Ikväll är det utgång på Konrad med Julia, Emma och dem! PEPP PEPP säger jag bara! Jag måste dock göra lite saker innan jag kan börja fixa för ikväll, t.ex. hänga tvätten och städa huset - igen. Är bara jag som städar nu för tiden, mina slappa föräldrar har totalt slutat med det. Bitches, haha.

MEN fan vad pepp med kvällen nu iallafall! Wohooo! It's fridaaay, i'm in looooooooove!

WOOOOP!

Jag och Matilda beslöt oss för att boka iallafall, går det åt helvete så kan man ju sälja på ebay ... MEN FAN VAD NICE! Jonas Brothers biljetter bokade! HIPP HURRA!!! <3


jafan Nick, tummen upp! För vi kanske ser dig i juni!!!

mcfly + jonas brothers i juni?

Sitter nu här efter att ha tvingat mig upp, jag har verkligen svårt för att komma upp ur sängen. Så jävla illa egentligen, för hur svårt kan det vara?! Men aja .. det löser sig imorgon.. FÖR DÅ kommer Matilda hit tidigt som fan, och sen ska vi sitta och hetsuppdatera datorerna för att kunna boka McFly biljetter! OHYEEEES! McFly i mitt hjärta, seriously. I miss the guys som fan. Men snart kommer jag se dem igen, and it makes me fucking happy.


Matilda hets sms'ade mig också nu på morgonen, för att JONAS BROTHERS spelar tydligen i London 4 dagar innan vi ska gå på McFly i Juni... what do to!? Jag vill verkligen, VERKLIGEN, se Jonas Brothers, men grejen är att jag är ganska fattig och säkert kommer vara det då också. Fan vad jag vill bli rik rik rik rik ... så jag kan åka och se mina favoritband liksom. Men de kanske kommer till Sverige på sin world tour... men man vet ju aldrig, dem är ju ganska korkade haha, så de kanske åker till skitländer liksom... ÄSSCH, får tänka mer på det här! Biljetterna håller på och tar slut också och skit... ååh vad jobbigt allt blev...


godnatt.

Nu ska jag gå och sova, faktiskt. Men jag måste bara inskjuta att jag postat typ allt jag hittat som jag skrivit på Edelweiss nu. Så in dit och läs ... haha.

http://blablabella.blogg.se/edelweiss   <- den fuckar, men gå lite längre ner så finns det adress.

Godnatt! Blir en lång dag (natt?) imorrn.

eh ja

Jag suger officiellt på att göra layouter alltså! Nu är jag bara så arg på det här så skiten får helt enkelt se ut såhär. Fan ta bloggar! Hahaha fyfan.. blev så sur så jag inte ens orkar skriva om min kväll just nu, så ska gå in och lägga in mina noveller på Edelweiss istället.

Ah just det.

Design byte...

Ja, nu ska jag leka att jag kan det här med html koder och göra om min design. Jag tycker den är så dyster, och jag vill vara påväg att bli gladare nu när våren smått börjar komma. Så då måste jag försöka lysa upp mitt liv på alla sätt, och då gäller det också bloggen.

Fingers crossed för att jag lyckas med något bra nu då.

min skriv/dikt/vadfan blogg.

http://blablabella.blogg.se/edelweiss
http://blablabella.blogg.se/edelweiss
http://blablabella.blogg.se/edelweiss
http://blablabella.blogg.se/edelweiss
http://blablabella.blogg.se/edelweiss
http://blablabella.blogg.se/edelweiss
http://blablabella.blogg.se/edelweiss
http://blablabella.blogg.se/edelweiss

take your life with cocaine

Jaha, nu har återigen sovit bort för mycket av dagen. Men vafan, vad ska man göra då man inte kommer i säng förrens runt 4 på natten? Man måste ju sova ...

Oh well, vad har jag för planer idag? Jo, jag, Julia och Tobbe måste verkligen plugga. Men vafan, det är så jävla svårt då jag sitter fast ute i bushen utan bil. Men min bil kommer hem nu i helgen, hurra! Då kommer jag kunna åka någonstans mitt på dagen också, utan att vara fast på landet bara för att alla bussar suger apa här ute. 

Idag ska jag iallafall ut och springa, sen hem och göra situps, rygglyft och 'kissande hunden' tills jag spyr. Honestly, hur lång tid kan det ta för fetma att försvinna!? Gah!
Antar väl att jag får spendera kvällen med att plugga ... usch usch. Imorgon är det fredag iallafall, då är det utgång som gäller! Win! På lördag är det Fool's gold också, är dock fortfarande osäker på om jag ska gå dit eller inte. Vi får se, helt enkelt.

Jag har funderat ett tag på att starta en till blogg, där jag kan publicera mina korta noveller jag ibland får för mig att skriva ... jag skriver ju ganska mycket, fast bara mina närmaste får ju egentligen läsa dem men ... så hemska kan dem ju inte vara? Oh well, jag har iallafall dragit mig i öronen och bestämt för att skapa den. Återkommer med adress.

en glödlampa...

tändes nyss och det var som en liten bitchslap in my face. Jag läste Matilda darlings blogg ... OCH 100 DAGARS FESTEN ÄR NÄSTA TORSDAG?

Vad ska jag ha på mig? Vart ska jag få pengar så jag kan köpa något att ha på mig? Varför har jag inte hunnit bli smal och fin för?! JAG KOMMER SE UT SOM EN KOSSA!!!

Emma, jag överväger ärligt den där vadderade hockeyutrustningen. Den känns mer lockande än visa sig ute i något sexigt, rajtantajan linne som visar alldeles för mycket fett som sitter på alldeles för fel ställe.

Usch.


kvällen :)

Kom typ nyss hem från Sara Ek's lilla hemmafest med Skins tema! Det enda skins jag lyckades vara, var mitt smålockade hår, mina solglasögon och min sjal. Julia lyckades inte så bra heller, så båda två var väl fail. Aja, vi var det tillsammans!

Det var faktiskt kul, även fast det var massa Rudbeckbarn, haha! Alltid lika mysiga Lella var ju där, och så hade jag ju Julia. Lite småstolt över att Pontus faktiskt kom ihåg mig, var ju ganska länge sedan jag gick på Rudbeck! Tydligen gjorde jag ett stort intryck iallafall, för sorgligt många kommer ihåg mig.

Bästa var då alla satt och väntade på tolvslaget så vi kunde sjunga för Sara, som fyller år nu den 26'e. Min klocka på mobilen gick snabbast, men Lella och Julia vägrade att sjunga då den var 00.00 ... så slog Lellas klocka 00.00, men nej nej nej.. Julias hade inte slagit tolv än! Och världens längsta minut, en riktig VL minut, tog sin början.
Tillslut slog den bah BLAFF om till 00.01! Den hade ärligt hängt sig på 23.59! Då började alla brista ut i ett glatt (och fullt) Ja må hon leva! Alla utom Jessica, för hon hade faktiskt redan sjungit den.

Det bästa är, att en halvtimme senare hörde man fortfaarande Karin sjunga på låten. Kung.


ser ni vad skins vi är? haahha!

to do list:

Jag kommer ha en busy dag, då jag måste smöra för mor min lite så att jag får pengar. Eller lite hjälp iallafall. Är det illa att jag kommit fram till att det är helt okej att hålla på med tvätten, och städa? Snart kommer jag väl stå vid spisen och faktiskt tycka om att göra mat också ...

BELLAS TO DO LIST:

- Städa hela huset
- Dammsuga
- Fixa disken
- Fixa tvätten
- Gå ut med sopporna
- Fixa mors mp3
- Gå ut och gå
- Försöka komma iväg till solarium


Sen vet jag inte vad som händer ikväll... frågan är om man ska dra sig iväg till Saras hus, där det är Skinstema eller vad som händer mer? Hmmmmm... lång tid kvar iallafall. Ska börja med mina kvinnosyssor nu!


dina ord i natten, är det enda som når in.

Har ni kommit till den punkten i era liv då ni förstår att det inte alls är fel på alla andra, att det inte är dem som är idioter och puckade jävla assholes? Jag har kommit dit, och insett att jag måste faktiskt ändra på mig. Jag kan inte fortsätta såhär, med att vara rädd för vad folk skulle tycka om mig ifall jag bara var mig själv. För seriöst, om dem inte tycker om mig som jag är så behöver jag dem ändå inte i mitt liv.

Men nej, ni ska veta att jag kommer jobba med mig själv nu. Det kan ändå inte bli jobbigare än vad det redan är, och jag måste fixa upp mitt liv. Really. Tack min nattpsykolog.

Jag ska också fixa mitt hår, jag vill fan ha det vitare. Vitt vitt vitt, är fin fin fint. 4'e gången gillt som jag prövar då.

Nu ska jag iallafall iväg och träna med Julia. Pepp pepp :) om ni vill hitta på något ikväll, hör av er!

nu blir det på mina villkor. fuck y'all.

en liten solstrimma

Jag och pappa hämtade ut mitt körkort. Jag är ful som fan, och liknar den dålig imitation av en döing på CSI. Men det är ett körkort, fett med vuxen poäng. Ja ja ja ja ja.




black&blue berries.

Jag känner mig som den här låten idag. Vilken dålig dag det verkar bli. Hade planer, x2 faktiskt, men allt gick åt helvete? Hur är det möjligt ens? Emodag, va. Hoppas det blir bättre ikväll.


Ingenting, ingenting I min kalender idag
Inga vänner kvar
26 bor I andra hand och har inge kul borde ta mig ut
Stackars mig (stackars mig) ingen bryr sig om lilla jag
Jag vill höra någon säga mig (säga mig)
Att imorn blir en bättre dag
Oooh

Som I en gammal sång (gammal sång)
Som spelar på min grammofon
Vill höra samma sång (samma sång)
Där allt blir bra imorn

Lördagkväll, sitter ensam på en öde perrong
Nynnar samma sång
Minus sju
Röker fyra cigaretter I rad, inget gör mig glad
Stackars mig (stackars mig) för ingen bryr sig om lilla jag
Orkar inte längre vänta på (stackars mig)
Att imorn blir en bättre dag
Oooh

Som I en gammal sång (gammal sång)
Som spelar på min grammofon
Vill höra samma sång (samma sång)
Där allt blir bra imorn

Det är bara repetition, repetition, repetition jämt
Oh ohhh
För jag gör ingenting I flera dagar

Flummar, somnar om och vaknar medan andra går till sängs

Det är bara repetition, repetition, repetiton jämt, jämt
Oh ohhh

Som I en gammal sång där allt blir bra, där allt oooh
Jag hör en gammal sång (gammal sång) som spelar på min grammofon
Det är bara samma sång, oh (samma sång) där allt blir bra imorn
Ooh

(Gammal sång)
Som spelar på min grammofon
Det är bara samma sång (samma sång)
Där allt blir bra, där allt blir bra imorn
Ooh

hooden.

Okej, min blogg är allmänt dum i huvudet och vägrar ladda upp bilder. Lyckades bara få ner baksidan, så.. här är den:


alla trodde jag skulle förlora mig

Jag kom hem från Tjockis för ett tag sedan, och det var som vanligt trevligt där. Vi såg på några värdelösa filmer, som vanligt, men det är liksom en del av charmen av att vara där! Man ser ju ändå inte speciellt mycket på filmerna, haha. Jag var kvar ända till typ halv 3, då åkte jag hemåt. Tog en tur förbi Hamre också, där jag lämnade av William. Vi såg typ 4-5 rådjur påvägen! Dem är så söta! William tyckte nog inte dem var lika söta, för han hetstutade på dem. Aaw, stackars bambis.

Jag borde egentligen sova, ska upp relativt tidigt imorrn... sov ju ända till 15.55 eller något idag... inte speciellt bra, men fan vad sköööönt. Så jävla skönt med körkort också, även fast jag trodde det skulle vara roligare? weird, huh?

BTW! Vuxenpoäng till mig som körde en drive thru själv idag. Köpte mat på Bk, all byyyyyyyyy myself! Den ni. Ja, jag är lite stolt  över att ha kört drive thru själv.

Förresten har jag och Matilda bestämt oss för att göra egna McFly hoodies till giget i Sherwood. Dem kommer nog bli asfina! Matilda gjorde ett litet sample, men min blogg hatar mig atm så kan inte ladda upp bilderna... gör det imorgon, för nu ska jag sova innan pappa vaknar och ger mig stinky eye.


den tar slut kyss för kyss

Jag vaknade i princip nyss. Jag brukar inte gilla att sova till 4, men idag var det så jävla skönt att bara vägra gå upp och ligga kvar och vara ynklig under det varma täcket. Man får tycka synd om sig själv då man ligger i ett mörkt rum och inte gått upp, så är det bara. Jag hade dessutom varit uppe till klockan 6 igår, så jag förtjänade att sova så länge. Min frukost blev lite halvdan eftersom min brödrost bestämt sig för att ge upp! Iallafall till hälften! Jag var tvungen att stå och trycka ner knappen för att bröden skulle stanna ner, och efter ett tag började jag fundera över varför det luktade bränt men bröden hade inte fått färg...
Då visade sig det att brödrösten bara fungerade på den bortre sidan, så på ena sidan var mina bröd brända och på den andra helt vita. Woho för det. Inte. Aja, det gick ner iallafall.

Idag har jag faktiskt knappt några planer för vad jag ska göra. Tror dock att jag ska gå ut och jogga, då jag fan inte orkar bry mig om att det är snö ute. Kan springa på vägar, för känner hur hela kroppen bara längtar efter att få gå ut och springa. Fast innan ska jag städa hela huset, ha fått in det som en vana nu. Så känner mig superstressad över att jag inte gjort det än. Kul huh?
Sen får jag väl höra mig om vad som händer ikväll, vet inte om jag och Emma ska träna. Det är ju det här värdelösa passet igår, så det räcker nog med att jag går ut och springer och göra situps/rygglyft/armhävningar och sånt hemma. Ska nog sms'a Julia och se vad hon ska sysselsätta sig med ikväll.

NU ska jag iväg och städa...


bantning på allvar.

seriöst, nu är jag trött på det här. jag är trött på att mer se ut som Bridget Jones och Woopi Goldberg, då jag vill se ut som Olsen Twins eller Rachel Bilson.  Nu jävlar är det riktig nyttig mat som gäller!
Ingen godis, what so ever.
Ingen choklad.
Ingen läsk (bara diet).
Inga kakor
Så lite ris/pasta/potatis som möjligt.


Sallad for life. Så får det vara. Och jag hoppas snön snart försvinner, så man kan gå ut och springa. Jag saknar att springa, att känna hur benen jobbar för att ta en framåt och man är fri att springa vart som helst...

Och jag vet att folk inte gillar då man bantar, men snälla. Det här är något jag vill, jag tror skarpt på att livet blir bättre om man blir smal och vacker. Så alla som känner mig.. ge mig en liten smäll om jag försöker äta något onyttigt. Så hjälper ni bäst. Tadaa!


NO THANKS!

håkan hellström.

det var underbart, från början till slut. håkan var i högsta form som vanligt, och det var så magiskt och mysigt som bara riktigt bra konserter kan vara. hans texter, musik och röst fick det antingen att pirra i hela kroppen av glädje eller få mitt hjärta att värka som om det krossas i takt med varje ord i hans låt.

håkan, du är så jävla underbar. och inatt, bara för inatt, tog du mig till kärlek. tack.




flyg du lilla fjäril.

Nu ska jag snart iväg för att gå på Håkan med min äldsta vän, Allo. Jag ser fram emot att stå där lite långt bak, slippa trängas, småskratta åt andra tillsammans med Allo och lyssna/se Sveriges absolut bästa artist genom tiderna, Håkan Hellström.

Det går inte ens att räkna hur många gånger jag gråtit till Håkans låtar, hur träffad jag känt mig av dem. Hans texter är det absolut vackraste som finns nerskrivet, och jag struntar i att han sjunger falskt. Det är inte sången som gör Håkan. Det är texterna, glädjen, sorgen och gemenskapen. 

Ta mig till kärlek, Håkan. 


haha edward woop!

Jag gjorde ett litet test som jag hittade på Emma N's blogg, så jag testade...
WIN jag fick Edward!
Quizzes Girls Games

you better die young, baby.

Dagens sanning. Veckans bästa nya låt. Tack till Ronja, världens bästa Ronja, som skickade den. Den får mig jävla emotionell iallafall, eftersom jag känner mig sjukt träffad av texten. Så värd att lyssna på.



Hey little girl on your way to class
Loved by all cause you got that ass
cutest eyes and the greatest smile
for a year for a time for a little while

Somebody told me that you got old
looking for someone thats made of gold
Hey little girl on your way to class
In a year they'll be gone cause you are an ass

no one's gonna love you when you're old
Thats what they told you better stay young baby
No one's gonna care when you are gone
So if you're done you better die young baby


Hey little girl on your way to prom
One little night then your life is gone
All that you had is a fairytale
now you're standing alone wonder why did you fail


Somebody told me that you're ok
Somebody told me you passed away
Life aint comming back for you

no one's gonna love you when you're old
Thats what they told you better stay young baby
No one's gonna care when you are gone
So if you're done you better die young baby

Why dont they ever speek of you now
is it to much to do who gives a shit about you
Why do you remember me now when you're old and you're blue
wont give a shit about you

One little boy on his way to school
No body likes him cause he's not cool
thin little arms and a ugly smile
for a year for a time for a little while

how could you leave him alone
Now when he's gone
no one's gonna love you when you're old
Thats what Im told you better stay young baby

No one's gonna care when you are gone
So if you're done you better die young baby
I cant love you anymore
I got so much to do wont give a shit about you
So baby now lately you remember me

No one's gonna care when you are gone
So if you're done you better die young baby
no one's gonna love you when you're old
Thats what they told you better stay young baby

No one's gonna care when you are gone
So if you're done you better die young baby

som att andas frisk luft

Jag tog då körkort i fredags, woho, och det firade jag med att åka till STHLM igår! Jag & Julia satte oss och blåste iväg till Märsta, där jag släppte av henne. Det gick asbra, utom den där incidenten då jag skulle till Sigtuna... vilken värdelös korsning/rondell! Värsta jag upplevt! Jag blir typ fortfarande lite rädd då jag tänker på hur tokigt det blev, och hur illa det kunde ha gått. Men jag lever fort.f... jippie. 

Iallafall, inga ord går att beskriva hur skönt det var att träffa Elin, Ronja och Malin igen. Det var som att komma ut i frisk luft efter att ha suttit i en bastu allt för länge. Jag var med mina bästa vänner, de som inte dömmer, de som jag verkligen kan vara det utflippade lilla freaket jag är. Jag är inte lugn, tyst och hatisk. Inte på riktigt. Jag är fan riktigt dum i huvudet, helt jävla dumflummig och skit. Fattar inte varför folk känns mer dömmande här i Västerås. Så jävla jobbigt... bara blah...

Jag har dessutom saknat Elin så mycket, att jag nästan började gråta av lättnad att träffa henne igen. Det känns som om allt blir bättre då jag är med henne. Luften känns inte så tung att dra ner i lungorna, och det känns inte som om man går i en backe vart man än ska. Jag hatar att jag bara fick några timmar med den bästa människan jag vet, innan det var över.

Jag fick iallafall sova hos malin och det var skötn att bara sitta, se på supernatural och pipa över hur mobbade Jared & Jensen är. Jag älskar att göra det med Malin. Det är vad vi är allra, allra bäst på. <3

Tack för att ni räddade mig från att sitta ensam just nu, jag behövde verkligen träffa er 3 nu. Sån jävla bra timing så det finns inte.






.

To put it nicely ...
I HOPE YOU CHOKE AND DIE.

emma, 1 kr?

Sitter här och har nyss vinkat hejdå till Emmapemma. Vi var ute och gick en mil, på .. knappa 1½ timme. Hahaha, vi kanske inte hade det bästa tempot, men vi hade trevligt, det var mysigt väder och söta hästar överallt. Riktigt trevligt att vara ute och gå såhär på eftermiddagen! Verkligen att rekomendera, känns som om man renar hela kroppen.

Tyckte också den här reklamen var klockren. En Emma från 1 krona någon?


CWS = Celebrity Worship Syndrome

CWS är verkligen något jag och Matilda lider av. Hahaha. Hittade bilder på Sara Eks gamla blogg, som är från mitt nuvarande rum, som jag tycker folk borde få se för det är så vackert.





har ni sett något vackrare? i know you love it.
mcfly = världens absolut bäst band.

veronica maggio

veckans bästa låt, lätt. så jävla bäst text. ni bara måste lyssna



Veronica Maggio - V för Vendetta

Började för längesen
Ville bara sjunga men
Jag fick kämpa länge för min dröm

Jag ser inget fel med den
Tvivlade och gör det än

Om det skulle gå
Så sa du någonting

Sa du nånting
Bad jag om svar
Jag kunde inte riktigt höra vad du sa

Sa du nånting
Bad jag om svar
Du kommer aldrig kunna hålla mig tillbaks

Många av oss bygger nått
Andra river ner det och
Fördriver tiden med att titta på

Skrivna ord finns kvar för gått
Det du säger bleknar bort
Så är det och kommer alltid vara än

Här är scenen, varsågod
Alla väntar sig nått stort
Visa hela världen ditt geni
Oh, oh

Jag har mera tålamod
Än vad du har hårda ord
Nu måste du förstå
Så sa du någonting

Sa du nånting
Bad jag om svar
Jag kunde inte riktigt höra vad du sa

Sa du nånting
Bad jag om svar
Du kommer aldrig kunna hålla mig tillbaks

Började för längesen
Allting har förändrats men
Inget är förlåtet, inget glömt

Vissa av er tvivlar än
Tvivlar men jag har bestämt
Att inte höra på
Så sa du någonting

Sa du nånting
Bad jag om svar
Jag kunde inte riktigt höra vad du sa

Sa du nånting
Bad jag om svar
Du kommer aldrig kunna hålla mig tillbaks

sa du någonting?

En bättre dag idag, gud vad skönt. Gick upp klockan 8 för att övningsköra med farfar. Kul kul! Han är så mysig alltså <3 det var ganska kul, förutom att jag blev förbannad på att folk är värdelösa i trafiken. OCH DE SKA FÖRESTÄLLA FOLK MED KÖRKORT. Snälla, mer än halva Sverige borde bli av med körkortet. Ja, jag är en mycket sur övningskörare.

Snart är det lov iallafall, ska bli skönt att slippa tänka på skolan lika mycket. Har ju dock saker jag måste göra, of course... 100 poängsprojektet är en pain in the ass, och vi har ett svenska projekt som ska redovisas veckan efter lovet. Så är det ju det här jävla Gazakrigs arbetena vi har. Jag hatar det, det är så himla trist. Varför lyckas Jonas alltid förstöra mitt liv? Fantastiskt.

Är lite depp över att jag inte kunde åka med Julia, Albin och Tobbe till Romme och åka skidor.. är pank. Haha men det är så det kan bli, vettni... men ska på krogen på fredag så jag är gladeliglad! Förutom att jag inte har någonting att ha på mig, och inga pengar att köpa något fint för. Dessutom verkar alla jävla snygga kjolar flytt från staden Västerås, och det är jävla hål i alla mina strumpbyxor. Ja fyfan vad det är synd om mig ibland. Hahaha!

Hittat en skitsnygg väst i Sweden Rock Shop katalogen... fan vad götto m man skulle ha kunnat köpa den OCH se snygg ut i den liksom..grrr.


Snygg va?!

mitt hjärta är ditt att förstöra

vad kan jag säga. minnen. minnen. ibland blir det för mycket, mitt psyke pallar det inte. jag orkade knappt komma upp imorse. det tog så mycket krafter för mig att komma upp idag, och komma iväg till skolan, att jag är helt slut. det är nu, man kan ligga i ett mörkt rum och gråta i timmar. jag gör det inte. inte än iallafall. starkare? kanske.

mamma sa att jag verkade gladare. gör jag? isånafall... good! jag känner mig lite gladare. faktiskt. säkert för att våren är påväg. still hard though.

i'm to tired to pretend it doesn't hurt to feel left out... </3
i miss u guys.

btw, malin. fan vad jag är tacksam över att vi är vänner. ibland kommer vi verkligen inte överrens, jag är säker på att både du och jag verkligen hatar varandra ibland. men det vackra med oss, är att jag vet alltid vart jag har dig. jag vet att du aldrig skulle backa om jag behövde hjälp, även om vi intensivbråkat dagen innan. you wouldn't let me down, och jag skulle inte let you down either.
du är fort.f en stor del av min värld, och du fattar delar av mig ingen annan gör. tack.


jag vill bli fri. bli utan ångest, utan panik och utan allt som gör ont.

... :(

hey thanks, thanks for that summer
it's cold where you're going
i hope that your hearts always warm

i gave you the best, i gave you the best that i had
you passed down the letters and passed on the best that i had


 

 







jag hatar vintern, i can't stand it more.

chokladmoussé som liknar ... avföring.

Jag har varit ett ass på att vara dålig och uppdatera. I fredags var det krogen dax! Var lite beredd på att man skulle ha otur, men dagen var inte så hemsk. Den började bra med att Jonas var sjuk, sen gick det neråt för att Deborah var ännu drygare än vanligt på musiklektionen. Alla hatade varandra typ. Aaaskul. Sen hittade jag och Julia inget till mig på stan, så det sög ju. Såg ut som en fet kossa i ALLT. Kul? NEJ.

Det blev bättre sen iallafall, då alla kom och så... en liten incident inträffade dock, borde inte skriva det här. Men ja.. all hearts to you baby.
Sen när vi skulle iväg till bussen, fick vi en otrevlig överraskning. Alltså, vi hade missat bussen. MEN! Lella, alias den räddande ängeln, var urgullig och kom och hämtade oss. Så himla snällt gjort! Jag & Julia drog direkt till Konrad, vilket var en jävla tur ... för då kom vi in VIP! Träffade nämligen Sofie och Amanda (som har urfint rosa hår!), och vi kom in VIP med dem. Så gjorde bara av med 20 kr på krogen, och det var garderoben. GÖTT! Albin bjöd på världens godaste drink också... borde frågat vad den hette, var så jävla gott.

Sen efter krogen var det fyllemat ofc... McDonalds eller Subway? Det vart Subway, och där.. träffade vi Alen. Han studdsade fram och var så glad så, fast jag surade lite först över att han inte kommit till Konrad som han sa i torsdags. Haha, jag som är haggan eller?! Aja, var trevligt att träffa honom ändå.

I LÖRDAGS! ... alla singlars hatdag. Alla hjärtans dag.. wop wop... spenderade den med att sitta i sekk på damernas match, dem förlorade.. :( fyfan, vad plågsamt att se. Vissa kämpar ju inte ens! Dem törs inte ens hålla i bollen! GAH! Fick en att fundera på en comeback, men njae.. blir väl inte så... Sen hängde jag med Julia, det var askul. VI såg melodifestivalen, MÅNS KOM VIDARE!!! , och Julia var upprörd över trummisens penis i HEAT. AHAHHA! Fan vad kul det var.
"DET ÄR SNOPPAR ÖVERALLT!!!"
No more words.

Nu ska jag iväg och övningsköra.. heja mig . Akta er, Västerås!


äntligen över. 1 år tills nästa. blä.

dougie,danny, tom & harry. <3

Har inte skrivit något idag.. fail på mig, men har inte orkat :) ska bara skriva lite fort här innan jag går och lägger mig.

McFly har äntligen släppt datumen för sin UCAP tour! Alla planer har ändrats, nu ska vi till London istället för två gig! YYYEEEES! Fatta glad jag är, London + McFly kan ju bara bli underbart. Jag ser verkligen fram emot det, och hoppas vi kan göra några spelningar och få betalt så jag har råd med allt jag vill göra. Min mamma är dock bäst och sa att hon skulle betala alla studentsaker för mig! PUSS på henne alltså. Hahaha.

Men ja... idag har jag gjort lite allt möjligt, men inte fått mina ögonbryn plockade. Det suger ju apa, så jag får göra det fort imorgon istället. Kommer bli stressigt as usual. Men whatever. Det kommer bli så kul så det ääääääär värt det! Hahaha! Synd att Matilda det lilla aset är sjukt bara. Men ja, vi ska förfesta här hos mig som förra fredagen - sen Konrad! Jadåå!

Andra planer för dagen är att överleva skolan utan att få cpryck. Ska ha mina hatlärare imorgon, båda två på en dag. Fantastiskt. Gör min så arg så jag dör, klarar det fan knappt. Jonas och Deborah . JAG HATAR ER! ... hoppas dock dem inte läser bloggen, då blir det himla pinsamt. Efter skolan ska jag och Julia ner och stressa lite, vi ska hitta en fin kjol till mig som jag kan ha på krogen och så ska vi sola. Sen ska jag hem fort som fan, äta, duscha och städa. Det kommer nog... gå bra.

Iallafall, helgen kommer nog bli super. Nästa vecka blir nervös, men slutar finfint med Emmas efterlängtade fest. SEN LOV! Det ser ljust ut det här. Bra vår verkar det bli. Och det var en asbra dag idag. En viss person totally made it wonderful, jag är så pinsam.. haha... men aaw, can't let it go really.

Ska sluta med ett par viktiga ord...
MCFLY ÄR DET BÄSTASTE SOM FINNS I HELA VÄRLDEN, FUCK ALL THE HATERS!
(mogna ord från en mogen tjej, eller vad Elin nu brukar säga)


snart matilda.. snart...!!! <3

do you feel like a man, when you push her around?

Jag blir så ledsen av att höra allt det här om Rihanna och Chris Brown... de var ju så himla söta ihop. Jag som var småkär i Chris dessutom! Hade ingen aning om att han var sån där. Vem hade kunnat tro att han skulle slå henne? VEM? Jag har följt deras berättelse i perezhilton.com, och det gör mig bara ledsen. De var verkligen typ sötaste ever...

Men fuck you Chris Brown, man ska fan inte slå kvinnor! Så jävla fel! Kom igen Rihanna, don't let it get to you. <3


så vacker. <3

top model

Jag såg nyss Top Model finalen, och jag vart så glad då Analeigh åkte ut och Samantha var kvar i finalen! HEJA SAMANTHA! Hon är så himla fin så jag typ dör. Skulle gärna vilja se ut som henne.

Satt och höll tummarna hårt som attan för henne, men McKey vann.. usch, Sam är så mycket finare. McKey har så stor mun, och för crazy utséende. Men antar att domarna vet mer än mig, men enligt MIG så skulle Sam vunnit. Fy vad läskigt fin hon är alltså!

Kolla här på alla bilder jag kämpat med att få in! TEAM SAMANTHA!

Överväger fan att lippa mig som henne.. då jag blivit smalare och passar i det. Det sägs ju att dem med runt ansikte ska ha kort hår.. men kämpat med att få håret långt... vi får se. Kanske till studenten! :D







  


i'm not a princess, this ain't a fairytale...

Jaha ja, värdelös dag i skolan.. no chock. Men efter skolan gick jag och piercade mig! TJOHO FÖR ATT GÖRA GALNA SAKER! Fick emd Julia också som tillslut gjorde sin magpiercing - i'm proud over you.
Emma var med och kollade också, hon fick inga svimattacker så det luktar väl lite piercing från henne också.

HAR BILDER - ni får leva med censuren. My face ain't getting on here.


bella the evil one. jag som fick med julia på det, då hon satt och försökte fega ur.


julie the innocent one. hon var så nervös :D hhaah


it's happening! julie upptäckte att det inte alls gjord ont, säkert bara för att jag höll
henne i handen hela tiden.



DONE!!! så jävla snyggt det blev på henne :)


min tur... inte speciellt nervös, just do it liksom.


IT'S DONE. Ser lite weird ut perhaps, men vänta bara tills jag får in en ring
eller hästsko, motherfuckers :)

Ni som ska pierca er borde skynda påååå dessutom, för snart slutar Ante på Magic Lines för att resa runt ett år :( buhu.
Han som är världens bästa.... aja.... :) han får ha så kul där borta!

Måste bara avsluta med alltid lika underhållande Katarina Hultberg! Julie sms'ade henne en stund innan hon skulle pierca sig...

Julie:" Mamma, bara så du vet så kommer jag att pierca mig i naveln idag... puss, Julie!"
Mamma Hultberg: "... Oh nooo!!!"

jag är svensk, håhå.

Idag gick jag runt på stan med världens bästa Emma! Det var kul kul, vi gick runt och tyckte vi var lagom tuffa för vi skulle till Magic Lines. Stod läskiga typer utanför så vi pratade högt om att gå till korthust istället.. moget... Jag&Emma är kungar, så är det. Jag är pepp för piercing iallafall, ska väl ta den imorgon! Om jag hinner iallafall. Stackars Emma som lider utav fobi för att pierca sig, vi får väl se hur det går med det.

Sen gick vi och åt världens godaste sallad på Bredbar, måste erkänna att jag är lite besviken på SofiePodie för att hon inte var där! DÅLIG STIL, MATE! Men salladen var god ändå. Sen var det dax för träning.. ki box fo shoo! Var kul, jag & Emma kände oss fett med fit eftersom passet var värsta segt. Alla var sämst, utom jag och Emma som typ dunkade sönder varandra med slag. SÅ SKA DET VARA.
Vi var dessutom hardcore och körde utan boxingshandskar i slutet, så nu blöder Emmas knoge lite och jag har massa bortskrapad hud. RESPEKT.

Längtade hela tiden hem för att få äta potatis med sill... hur svensk får man vara egentligen? Men ärligt, det är så himla gott med sill och potatis. Jag längtar tills sommaren då man kan sitta ute på verandan i solnedgången, då det blåser lite i de stora björkarna på vår tomt och hela släkten är där och äter sill & potatis... some great times. Min släkt är den bästa som finns.

Jag ska också läsa typ 100 sidor i världens tråkigaste engelska bok.. önska mig lycka till, för jag kommer inte klara det. :)


länkar?

Varför är jag den enda som failar grovt med att fixa länkarna på min blogg? Har fått typ 1294817249 av varje nu! Ser ju helt retarded ut! Hur fixar man det!?

Gaaah...

mcfly kvällen :)

Så, hade tänkt skriva lite om McFly kvällen igår. Jag kom dit runt halv8 eftersom jag var och tränade innan. Det känns faktiskt att jag börjar bli mer vältränad! SÅ jävla nice känsla.

Iallafall, då jag kom dit så var Cajsa och Matilda redan där ofc, och vi skulle börja med att se Wonderland dvd'n och så såg vi först extramaterialet och åt cheesecake (inte bra för min fetma eller laktosmage, meen det stod McFly på den.. vad ska man göra?! haha) Vi såg hela extramaterial och såg typ halva fösta låten på dvd'n då jag öppnade munnen..
-".. ska det vara svartvitt?"

Det skulle det inte. HAHA, vi hade sett allt hittills i svartvitt utan att fatta det själva! HAHAHA så jävla klockrena... sen började fighten mot tvn/dvdspelare/play station för at få det i fräg.. det började bara cp mer och mer i princip, så vi vart fan besegrade av tekniken. Igen. FUCK THAT SHIT alltså. Men vi fick snällt nog se på den stora tv'n där uppe för Matildas mamma, så vi såg hela Wonderland konserten och pratade bara McFly <3 det ägde.
Sen var vi tvugna att gå ner igen, och trodde sådär lite naivt att Greeatest Hits dvd'n skulle fungera i färg.. men tji fick vi, för det fick vi inte. HAHa vi såg alltså extra material där i svartvitt och de videos vi hann se i svartvitt... det hade ju med sig lite bra saker, man slapp t.ex. se Tom's gula hår i Sorrys not good enough... sen kom det lite dåliga nyheter så stämningen dog ganska rejält, men anledningen vill jag inte skriva här. :/

Men det var riktigt kul medan det varade, och det kommer bli så jävla kul i Amsterdam nu härnäst! WOOP WOOP längtar!
Tack för cheesecaken, Tilly! JAG ÄR GLAD FÖR ATT JAG FICK DOUGIE ALL BY MYSELF <3 hahaha.

Beside... bra nyheter...
Tilly/Cajsa1 - Dumma silikon tjejer 0.
Taskigt att man tycker det är bra nyheter att Danny blivit dumpad, men seriöst.. Miss England!? AJa.. bara Frankie&Dougie kvar.. * elakt fan *


hahaha men lol.

Min BFF tittade igenom gamla konversationer, och då hittade hon en fin annons jag skrev till mig själv:

hejssvej! jag heter ella, och är en go, glad och munter 17 snart 18 årig flicka i sina bästa år! Jag är kort, knubbig och med svart mossa (inklusive blond utväxt) på huvudet. c-kupa, och otråvärda stammar till lår. Jag gillar långa mysiga promenader i naturen, plocka svamp samt spela lerduva. jag söker DIG, just DIG! ( ps, dougie poynter ds,). Är du den jag söker? (pssst dougiiie )

så tveka inte att svara! Jag vill ha 3 barn, 3 hundar, samt ett stort slott i skogsmiljö! desperato_girlie90

VAD TYCKER NI?! låter jag inte underbar? ... know you like it.
(yes, i've got huge issues)


taylor swift - white horse



Taylors nya video till sin underbara låt White horse. Jag känner mig så jävla träffad av den här låten, utom faktumet att ingen har precis varit otrogen mot mig.

People... that's love for yah. Love = SUCKS.

drömmar om australien...

Jag sitter just nu på min pappas totalt värdelösa laptop. Den är tamejfan inte normal alltså. Aja, vad ska man göra ute i Hökåsen egentligen? Fan, snö överallt.. dammit. :(

Jag har haft en rolig helg hittills iallafall, och jag vet att den kommer fortsätta bra också för den delen! Ska iväg på Ki box pass med Emma snart, och Ki box är huuur kul som helst. Sen är det McFly kväll hemma hos Matilda, med Matilda och Cajsa. YEY! Can't waaait.. :D

I fredags så var vi ute på krogen iallafall, det var sjukt kul. Vi hade förfest här ute hos mig i bushen, och så jävla passande nog så gick någon jävla propp så halva huset slocknade! Jag som är ett väldigt förvirrat fruntimmer som inte alls vet vad hon ska ta sig till utanför köket, hade ingen aning om vad jag skulle göra. Så det fick vara mörkt! Tyvärr var det också på toaletten som det var asmörkt, så man fick gå in där med en ficklampa.. haha ägande. Julia kom först, och sen trodde vi att de andra skulle komma inom en snar framtid. Icke sa nicke, Emma var slowmo nummer ett... och åkte runt hela Västerås innan hon kom hit så det blev som det blev.. hahaha men de kom hit sen iallafall och ja, det var kul. 
Om några saknar sina öl, så har jag två stycken ensamma ölburkar som står på min tv! Så om ni saknar dem, kan ni återfå dem. Om ni hinner innan min pappa druckigt upp dem alltså.

Vi kom till krogen runt 11 kanske, så det var bara att gå rätt in. 80 kr med garderob inräknat kostade det, och sen var det bara parteeeeey. Hahaha fyfan, jag har alla möjliga konstiga blåmärken nu... helt mystiskt, vart kommer de ifrån?! Har svaga misstankar om att de kommer ifrån när vi skulle upp på den där jävla bardisken och dansa alltså.... okej, starka misstankar. Jag är fortfarande lika fascinerad över att vi inte ramlade ner, faktiskt. Haha.

Vi träffade också på Matilda som kommit ända från Silk för att hälsa på oss, och var så stolt för att hon vunnit 500 kr på jeansbutiken för sin utklädnad - Hermione Granger. Hahaha sånt sär hon är, men det är lugnt! Jag börjar vänja mig. MOHAHHA.

Igååår så tog jag det ganska lugnt, tränade core med Emma vid 3-tiden och det var faktiskt lättare än vad jag trodde. Det var väldigt behagligt tempo, och ja... perfekt efter en fredagskväll ute. :) Sen åkte jag&Julia hem till vår gode vän Tjockis och såg på film. William drog hem innan filmen var slut, så vi såg bara en film och sen satt vi och snackade. Jag & Julia alltså. Så var det ju nån som satt i mitten också.... eheheh (intern. ) Men det var mysigt, väldigt skönt att bara ta det lugnt liksom.

Förresten har jag ärligt börjat överväga att åka med Blueberry till Australien och arbeta 1 år. Det låter väldigt bra på deras hemsida och i deras broschyrer och sånt, men det är ju ganska dyrt... först typ såg jag att det kostade bara 4000 kronor och det lät ju asbra! Sen var inte flygbiljetten eller något inräknat i det, och flygbiljetter kostar typ 20.000 kronor... hrrm... men det låter askul, och jag vet inte riktigt vad jag ska göra liksom... vill uppleva något. Jag såg ju den här filmen Buss till Italien för några dagar sen, och vart helt förtvivlad över en tant som var med där. Hon hade inget liv fan i Sverige, hon var gammal och hade gått miste om.. ALLT! Så sa hon en sak i filmen, som fick mig för att bestämma mig att jag måste börja våga resa ut nu, eftersom jag inte vill vakna upp helt plötsligt.. vara 50 år och bo kvar iSverige och inte ha gjort ett jävla skit med mitt liv.

"Tänk att det har funnits där hela tiden... Livet. Bara jag som inte varit med. Jag har varit så feg... så fruktansvärt feg. Vems fel är det? Vems fel är det, va?"

elin<3bella.



Jag hade ett litet snack med Elin igår, om framtiden. Det är ett av vårat favorit samtalsämnen och vi är faktiskt ganska säkra på vad vi ska göra... ett problem är ju att hon är 3 år yngre, och har hela gymnasiet kvar. I don't mind. Jag hittar på saker att göra tills vi kan upptäcka världen tillsammans, för det finns ingen jag hellre tillbringar de bästa åren i mitt liv med än världens allra bästa vän - Elin Norberg.

Jag vet många som inte har en 'bästis', och ja... det är ju ett litet töntigt uttryck men det är väl det enda som riktigt stämmer. Jag vet ingen jag kommer så bra överrens med som jag gör med Elin, vi bråkar knappt. Ja, iofs träffas vi knappt heller men vi spenderade 3 veckor tillsammans utan att bråka ... det ni! Om det finns någon som kan läsa mina tankar, och mina ansiktsuttryck, och det säger jag när jag egentligen skriver "jag mår bra", så är det Elin. Tack så jävla mycket för att du finns, jag vet inte vad jag skulle vara utan dig. Du är 6 timmar bort, och jag hatar det så jävla mycket, och vi har inte träffats på flera månader och jag vet inte när vi kan ses igen heller. Livet håller på just nu, livet som vi väntat så jävla mycket på tillsammans, och det värsta är att det verkar slita oss isär.

Våra prioriteringar är identiska, och det är säkert därför det håller på att bli som det blir. Vi prioriterar att leva, att följa våra drömmar.. eller hur? Och nu när vi gör det leder det åt helt olika håll. Men du är , och kommer alltid vara, min allra bästa vän. Det finns ingen som toppar dig, du är det bästa jag har och jag saknar dig så jävla mycket. Få nu inte dåligt samvete över något, jag vet hur du är. Det här är livet, you know? Jag sa att det skulle komma, under alla de där jävla mörka höst och vinter dagarna vi har lidit igenom. Men vet du något bra ändå? Vi led ju genom dem tillsammans. Utan dig, skulle jag inte kommit igenom den här vintern.

Jag är inte heller dum, jag vet att vänner kommer och går. Men hur det än blir med allt, vad som än händer, så ÄR och KOMMER du alltid vara min BFF. No matter what. Det var vi mot världen, och jag kommer aldrig glömma de stunderna vi haft. Det kommer bli fler, vi har framtiden framför oss. Jag önskar jag kunde säga att vi hade sommaren också, men det har vi inte. Jag hatar att vi inte kommer träffas något i sommar, men jag vet att vi båda kommer klara oss och få bra sommarmånader ändå.

Jag älskar dig, och kommer inte gå någonstans.

I'm your soldier,
and will be marching here right by your side

jerk it.

Jag har nyss KÄMPAT mig genom en tråkig jävla engelska B bok rapport. Frågorna handlade inte ens om boken, och det gjorde mig så irriterad så jag höll på att skita i att göra rapporten överhuvudtaget. Men jag gjorde den, POWER to me fan.

Så hur har den här dagen varit? Inte speciellt speciell. Skola.. sög som vanligt. Sen följde Julia med mig hem, det var kul, sen hade vi får träning för småkillarna... de var riktigt dryga idag, det var jobbigt som fan. Skrek så mycket så jag nästan tappade rösten - igen. Inte kul alls. Sen drog jag till Friskis & Svettis på Rocklunda och tränade ki box2 med Emma. Det var riktigt kul! Jag älskar verkligen att träna ki box, det är kul att slå ut alla aggressivationer man har haft under dagen. Sen åkte jag hem och började med engelskan... klar nu liksom... bra jobbat Bella, verkligen.

MEEEN nu är det pepp för en rolig helg iallafall! Imorrn är det den sista konserten för gamlingarna, ÄNTLIGEN. Jag blir så nervös inför varje gång, hatar att prata inför folk sådär, så ska vara riktigt skönt då det är över. Sen ska jag och Julia gå på stan för att köpa mig något fercy till krogen på kvällen. Min underbara mor gav mig 500 kronor för att köpa något fint! Fattar inte vad hon drabbades av, men ja... så himla snällt av henne. Ska köpa min nått fint nu, så jävlar ska det bli kul! Förfesten blir hos mig med Julia, Emma, Tjockis, William och Simon från tvåan. Ska bli kulkul :D can't wait, really. Massa kompisar som ska ut på krogen imorgon, så kommer nog ha jävligt kul.

På lördag ska jag sola med min mooor, och sen ska jag träna med Emma.. <3
Vad jag ska göra på kvällen är ett mysterium jag ska försöka lösa snart.... Julia kanske vill leka med mig! You never know! Får kolla med henne.. fniizZ.. hahah! På söndag gäller det med träning igen, och SEEN! * trumvirvel*
MCFLY KVÄLL! Yesyesyes, like the sound of that! Jag&Matilda&Cajsa ska göra det bästa man kan göra - tjata om McFly en hel kväll med folk som inte himlar med ögonen åt en! YEEES,. McFly <33 !

Nu ska jag gå och se en film... The beauty shop heter den. Säkert asbra. Ska skriva något djupt imorrn då jag städar hela huset för att jag ska ha folk hit.. ahaha glömde bort att jag skulle vara djup nu. Är det imorrn istället.

i taket lyser stjärnorna

Såådäärja. Den andra spelningen hos pensionärerna gick också bra, det var lite mer... levande och närvarande publik den här gången. Även fast jag sa fel flera gånger, jag sa b.la att Everts son var far till sig själv. Julia sjöng fel ett antal gånger, och Tobbe började spela i fel takt en gång. Oh well, sånt som händer! Bara en spelning kvar att genomlida, jag kallsvettas varje gång. Jag är ingen scenmänniska inte. Iallafall inte då jag ska vara mig själv. Då det är teater eller så, då är det något helt annat.

Vi fick iallafall fika utav de trevliga människorna som jobbade där, och vi pratade med Viktor som var 1 år och 3 månader. (han var noggran med de där 3 månaderna). Han fick mig dock lite ledsen, så han typ böjde ner huvudet lite och sa jättedeprimerat "jag känner mig så ensam..." då han pratade om sina barn som lämnat honom och bodde i Stockholm och aldrig besökte honom. Stackaren :(

Jag vill aldrig bli gammal. Jag vill aldrig få rynkig hud, aldrig behöva uppleva mina vänners begravningar. Jag vill aldrig behöva bli så gammal så ingen orkar besöka mig, för de är fullt uppe med sina egna liv, och jag är så gammal så jag inte längre kan ta hand om mig själv. Fyfan, ångest. Det är nu man känner att man verkligen borde göra något med livet, något stort, bra och fantastiskt! Men vad!? Och med Vem? .. jag vet att jag borde göra det själv, men vafan... det känns tungt. ÄH, jag vet inte... crap. Aja.

Sen efter spelnignen så drog jag hem, tog det lite lugnt och kollade på Wizards of Waverly Place. Så jävla roligt program! Hahaha. Sen drog jag och Emsipemsi iväg och körde skivstång på Friskis. Min sjuka kropp börjar bli bättre, så kände mig inte svimfärdig som igår på spinningen. Trodde jag skulle få träningsvärk i låren, men det verkar inte bli så. Efter skivstången var det stress, för då skulle jag hinna på en halvtimme att duscha och hinna ner till bion. Jag hann! Jag äger! Jag skjutsade Emma dessutom, lite extra träning. Var knappt jobbigt, spinningen har paid off. Vid bion träffade jag Sofie och Linus, och vi gick och såg I taket lyser stjärnorna. Den var helt okej, boken är bra mycket bättre. Men jag grät iallafall som en.. jag vet inte vad. Det gjorde varken Sofie eller Linus. Fail. Hahah för mig. Sen satt vi bara och snackade ett tag eftersom det var 1h tills min&Sofies buss gick, och Linus väntade på sin goda mor som var snäll nog att hämta honom. Fusk. Iallafall, det var sjukt kul. Gulliga typer det där.

Det känns verkligen som om livet börjar bli bättre nu. Lite bättre. Det är bra. Men de där tankarna finns kvar, de där mardrömmarna, de där rösterna. Fan, det suger. Vad ska man säga till folk omkring då det blir så? Det blir skolk, det blir sjukdom, det blir djur som ska vaccineras, det blir läkarbesök. Vad ska man säga?

Såg en söt film på Emmas blogg (emmabyemma.blogg.se), där ett par satt och sjöng Lars Winnerbäcks ft. Miss Li - Om du lämnade mig nu... och då kände jag sådär att jag ville bli kär igen. Vad är det här? Vårkänslor?
Klart, det är nog mysigt att vara kär och ha pojkvän och allt. Känns bara inte som om det är min grej. Alla killar suger här i Västerås dessutom. Vadskaamangööra? Hahaha, vänta tills man flytt landet. That is.

sing us a song, and we'll sing it back to you.

Okeej, jag är fortfarande ganska sjuk men har beslutat mig för att skita i det. Då blir man friskare fortare :D tror jag. Positivt tänkande!

Igår var jag helt död då klockande ringde 6 på morgonen, så då var det bara att sjukanmäla sig... var dock tvungen att gå upp senare för att åka till körskolan. Mådde bättre då iallafall. Gick en kortis med Emsi på stan också, och köpte mig en fin vit väska. Hahaha, jag älskar att spendera ... men borde inte iofs. Vi hittade dock inget bra proteinpulver. Sämst. Sen åkte jag och tränade småkillarna med Juliapulia, och dem hade en bråkig dag. Jobbigt, säger jag bara. Haha sen tränade jag spinning med Emma och med MAMMA :O chockad över att hon faktiskt åkte med. Hon orkade ju inte speciellt mycket, men hon var med iallafall och vill åka dit nästa vecka med :D yey!

Idag är planen att... gå och klara av den här pensionärsspelningen, och sen sola med Julia <3 ... sen ska jag träna med Emma - skivstång ftw! Sen skynda iväg fort som fan för att gå på bio med Sofie och Linus :) Vi ska se I taket lyser stjärnorna... ritkigt förväntansfull, då boken äger.

BTW! Ska nog till Amsterdam med Matilda :D ! YEY! Och se McFly! EXCITED!!! Aldrig varit där, så skulle vara sjukt kul. Jag vill faktiskt gå på en strippklubb, jag var seriös. Haha!

Nu ska jag sluta skriva så jag är beredd då Tobbe & Julia kommer och hämtar mig.

hora

Aja, det gick bra och skit hos pensionärerna... träffade sedan Emma och skulle gå och äta Spicy Hot, så kom Tjockis, William & Christian också. Sen hem till Tjockis och såg film, trevligt trevligt. Skriver mer om det seeen, då jag inte mår så dåligt som nu.

Är värdelöst att var fucking sjuk, blir ingen skola för mig imorrn nej... JAG VILL BLI FRISK, FUCK YOU SJUKDOM. :( jag är för emo över det här för att skriva mer. Godnatt.

host. host. blä.

Jag vaknade imorse, och var övertygad om att min sista stund var kommen. Jag mådde så jävla dåligt,det var fan sjukt. Men nu har jag ätit lite havregrynsgröt med honung, duschat och tagit nässpray så det känns ändå helt okej. Har lite feber, så ska ta en ipren för att bli av med den också. Måste fan må bra, det här är jobbigt!

Jag småpanikar faktiskt över att jag inte tränar sen i torsdags, och att jag är så sjuk nu så jag inte kan träna. Helvete, säger jag bara. Jag vill bara bli frisk nu, och träna träna träna. Jag&Emma är ju på g nu, pallar inte att sjukdomar ska förstöra det hela liksom! Har dessutom massa småblåsor på hela tungan, så den gör ont också... Ack ack, stackars Bella.

Är det bara jag som längtar utomlands så mycket så det värker i bröstet!? Jag vill bo på hotell, slippa städa, bara bada, sola och äta god mat hela dagarna. Fyfan vad härligt det skulle vara! JAG VILL HA VÄRMEEEE! Jag är så trött på den här kylan, snön och de kalla vindarna nu. Insane, skulle kunna gråta varje gång jag ser ut genom fönstret. :(

Aja, ska gå och fixa mig (klänning.....buhuh) och läsa på mer på talet. Vill att det ska gå bra...

HORA... jag är sjuk.

Jag är fucking skitsjuk! Hostar som en dåre, och snorar och mår bara allmänt skräp. Jag vill verkligen bara ligga och sova, men ska upp imorrn och klä mig fint i klänning och klackskor... vi har vår första spelning, är lite nervös faktiskt. Tänk om jag glömmer totalt vad jag ska säga om Evert?! Då får jag improvisera, det är jag duktig på. Annars ler jag bara. Hahaha kommer väl fungera... ooh.. sen ska jag på middag med Emmapemma! YEEY! Eftersom vi inte kan träna så äter vi istället. Fullt förståbart. Ser fram emot det iallafall :D

Har inget mer att skriva egentligen... förutom att jag är jävligt sjuk och ni ska tycka synd om mig.

I got my sight set on you,
And I'm ready to aim

The next time we hang out
I will redeem myself
My heart it can't rest 'til then
I can't wait to see you again.

:)

V-KON

Nu sitter jag hemma efter V-KON... skönt att sitta ensam i sitt rum med en laptop i knät och bara ta det lugnt. Det är ansträngande för någon som mig att umgås med folk så länge, HAH! Men det var faktiskt riktigt kul, om än fullt med en heeeeeeeeeeel del konstiga människor. Som alltså var helt seriösa med sina små anime utklädnader. Jag och MBJ* bara satt där vid catwalken och försökte att inte skratta, medan de var helt seriösa med sina små poser och så... men inget ont menat mot dem, jag fattar bara inte hur de kan hålla masken! :O men jag tycker dem var söta och modiga, i really do. MEN FORTFARANDE. Aja... jag och ABE spelade också Halo turnering.. vi gick vidare ! LÄNGRE ÄN ALEX OCH BOWIE, AH JUST DET!!! Fan vad vi är bra. Vi pratar inte om hur det gick då vi träffade William&Tjockis... det är inte lika kul.

Men det var faktiskt riktigt intressant, även fast jag är så brutalt trött nu så det finns inte. Sov inte speciellt mycket inatt, även fast jag lågt bekvämt på William&Christian. Christian fucking mongoklappade mitt ansikte HELA tiden, ville nita honom HAHA , tur för honom att jag var halvt nersövd av trötthet. Det var ju också en liten upplevelse då jag, Albin E, Christian och William skulle gå och äta halv 10 på morgonen... INGET VAR FUCKING ÖPPET! Jag, Albin och William fick ärligt lust att nita Christian.. men på något sätt lyckades de vända allt så det blev mitt fel. Men förstår dem, var ju utanför köket och ställde till det. Stygg kvinna jag är. Men det var så jävla kul med dem på McDonalds, där vi efter mycket om och men tillslut hamnade... shit, Albin och William.. så störda. HAHA jag dog av skratt. Kul som fan var det.

Jag har iallafall haft en fantastisk helg, utom fredagens slut kanske, men annars så ... tack till alla som var med och gjorde den bra.

Speciellt MBJ&ABE.. <333

Nu sitter jag ivrigt och väntar på att jag ska få mat, döör av hunger. Ska väl snart dra till Tobbe och MBJ och ha.. skojj med Evert Taube grejset. WOOP! Jag hoppas att min hosta försvinner till imooorrn.. :( men ja, det blir ju bra vilket som. jag och emma har ju vårat mål med att bli utkastade från SpicyHot för att vi druckigt för mycket. Erkänt, skulle äga!? :D

MBJ = Min Bästa Julia *

RSS 2.0